voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
eenvoudig
40 min.
tussendoortje
Recepten Bosbessenlimonade met bubbels

Bosbessenlimonade met bubbels

ingredi├źnten

150 gram bosbessen

150 gram diepvriesbosvruchten

100 gram suiker

citroen

4 ijsblokjes

1 liter mineraalwater met koolzuur


  • 1 Kook de (diepvries)bosbessen met de suiker en 200 ml water 5-8 minuten op een lage stand tot de suiker is gesmolten en de bessen zijn geknapt.
  • 2 Zeef deze siroop boven een kom en druk met een lepel de bessen goed uit. Verwijder de pulp uit de zeef en giet het citroensap door de zeef bij de siroop. Roer door en laat minimaal 30 minuten afkoelen.
  • 3 Verdeel de siroop over 4 glazen, voeg de ijsblokjes toe en schenk steeds 250 ml koolzuurhoudend mineraalwater erop.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram