online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

win je december boodschappen terug!

Zodra je een bestelling plaatst bij SPAR maak je automatisch kans  op het terugwinnen van je decemberboodschappen! 


ontdek meer

of maak een account aan
4 personen
eenvoudig
15 min.
nagerecht/desserts, nagerecht
Recepten Bosvruchten met speculaascrumble

Bosvruchten met speculaascrumble

ingrediënten

60 gram zachte boter

70 gram bloem

40 gram lichtbruine basterdsuiker

75 gram speculaasjes

500 gram diepvriesbosvruchten


benodigdheden

4 eenpersoons ovenschaaltjes

  • 1 Verwarm de oven voor op 180ºC.
  • 2 Meng de boter met de bloem, suiker en speculaasjes en kneed tot een kruimelig deeg.
  • 3 Dep de bosvruchten droog en verdeel ze over de schaaltjes.
  • 4 Verdeel de deegkruimels erover.
  • 5 Bak de crumble 18-20 minuten in het midden van de oven.
  • 6 Laat afkoelen tot lauwwarm.
  • 7 Lekker met een bolletje vanilleroomijs.

bereidingstip

Vervang 25 gram van de speculaasjes door geraspte kokos.

wijnadvies

Castillo de las Almenas Moscatel of Sealord Tawny Port.


voedingswaarde

energie 350 kcal
vet 16 gram
verzadigd vet 10 gram
koolhydraten 43 gram
eiwit 4 gram