online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
gemiddeld
25 min.
nagerecht/desserts, nagerecht
Recepten Bosvruchten met vanillemascarpone en gluhweingranite

Bosvruchten met vanillemascarpone en gluhweingranite

ingrediënten

300 gram diepvriesbosvruchten

2 eetlepels bosvruchtenjam

1 eetlepel port

1 eetlepel sinaasappellikeur

1 vanillestokje

125 gram mascarpone

citroen

150 gram suiker

1 sinaasappel

1 laurierblaadje

4 kruidnagels

1 kaneelstokje

250 milliliter rode wijn


  • 1 Meng de bosvruchten met de jam en port of sinaasappellikeur en verdeel over 4 glazen.
  • 2 Zet de glazen met het fruit even in de diepvries zodat ze goed koud zijn.
  • 3 Schraap het merg uit het vanillestokje. Meng de mascarpone met het vanillemerg en citroensap.
  • 4 Verdeel de mascarpone over het fruit en vul de glazen af met de glühweingranité.


voedingswaarde

energie 400 kcal
vet 15 gram
verzadigd vet 9 gram
koolhydraten 53 gram
eiwit 3 gram
recall Dr. Oetker Mug cake chocolade bekijk hier