voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
gemiddeld
25 min.
nagerecht/desserts, nagerecht
Recepten Bosvruchten met vanillemascarpone en gluhweingranite

Bosvruchten met vanillemascarpone en gluhweingranite

ingrediënten

300 gram diepvriesbosvruchten

2 eetlepels bosvruchtenjam

1 eetlepel port

1 eetlepel sinaasappellikeur

1 vanillestokje

125 gram mascarpone

citroen

150 gram suiker

1 sinaasappel

1 laurierblaadje

4 kruidnagels

1 kaneelstokje

250 milliliter rode wijn


  • 1 Meng de bosvruchten met de jam en port of sinaasappellikeur en verdeel over 4 glazen.
  • 2 Zet de glazen met het fruit even in de diepvries zodat ze goed koud zijn.
  • 3 Schraap het merg uit het vanillestokje. Meng de mascarpone met het vanillemerg en citroensap.
  • 4 Verdeel de mascarpone over het fruit en vul de glazen af met de glühweingranité.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 400 kcal
vet 15 gram
verzadigd vet 9 gram
koolhydraten 53 gram
eiwit 3 gram