voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
gemiddeld
25 min.
nagerecht/desserts, nagerecht
Recepten Bosvruchtentiramisu met speculaas

Bosvruchtentiramisu met speculaas

ingredi├źnten

250 milliliter slagroom

50 gram witte basterdsuiker

250 gram mascarpone

1 zakje vanillesuiker

16 speculaasjes

1 kop sterke koffie

250 gram diepvriesbosvruchten


  • 1 Klop de slagroom met de helft van de basterdsuiker stijf en zet in de koelkast.
  • 2 Klop de mascarpone met de rest van de suiker en de vanillesuiker los. Spatel de slagroom erdoor.
  • 3 Verdeel een laagje van 1/3 van de speculaaskruimels over 4 glazen en besprenkel met een beetje koffie.
  • 4 Verdeel daarover een laagje mascarponeroom en daarover een laagje bosvruchten. Herhaal dit en eindig met een laagje bosvruchten. Zet de glazen circa 2 uur in de koelkast om op te stijven.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 715 kcal
vet 58 gram
verzadigd vet 36 gram
koolhydraten 39 gram
eiwit 8 gram