online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
gemiddeld
25 min.
nagerecht/desserts, nagerecht
Recepten Bosvruchtentiramisu met speculaas

Bosvruchtentiramisu met speculaas

ingredi├źnten

250 milliliter slagroom

50 gram witte basterdsuiker

250 gram mascarpone

1 zakje vanillesuiker

16 speculaasjes

1 kop sterke koffie

250 gram diepvriesbosvruchten


  • 1 Klop de slagroom met de helft van de basterdsuiker stijf en zet in de koelkast.
  • 2 Klop de mascarpone met de rest van de suiker en de vanillesuiker los. Spatel de slagroom erdoor.
  • 3 Verdeel een laagje van 1/3 van de speculaaskruimels over 4 glazen en besprenkel met een beetje koffie.
  • 4 Verdeel daarover een laagje mascarponeroom en daarover een laagje bosvruchten. Herhaal dit en eindig met een laagje bosvruchten. Zet de glazen circa 2 uur in de koelkast om op te stijven.


voedingswaarde

energie 715 kcal
vet 58 gram
verzadigd vet 36 gram
koolhydraten 39 gram
eiwit 8 gram