online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
eenvoudig
20 min.
nagerecht/desserts, nagerecht
Recepten Bread & butter pudding met kokosmelk

Bread & butter pudding met kokosmelk

ingrediënten

200 gram rozijnenbroden

50 gram boter

2 eieren

100 milliliter kokosmelk

2 eetlepels rietsuiker

1 mespunt kaneelpoeder

1 mespunt nootmuskaatpoeder

2 eetlepels kokosrasp


benodigdheden

ovenschaal

  • 1 Halveer de sneetjes rozijnenbrood en besmeer ze dik met de boter. Leg de sneetjes brood dakpansgewijs in de ovenschaal.
  • 2 Klop de eieren goed los met de kokosmelk, suiker en specerijen. Giet het eimengsel gelijkmatig over het brood en laat circa 15 minuten staan.
  • 3 Verwarm intussen de oven voor op 180ºC. Bestrooi de pudding met de kokos en bak in het midden van de oven in 30-40 minuten goudbruin en gaar.
  • 4 Laat de pudding een beetje afkoelen en serveer met lobbig geslagen room.


voedingswaarde

energie 365 kcal
vet 22 gram
verzadigd vet 14 gram
koolhydraten 33 gram
eiwit 8 gram