voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
eenvoudig
20 min.
tussendoortje, nagerecht/desserts, nagerecht
Recepten Breekchocolade met pistache, cranberry's en roze peper

Breekchocolade met pistache, cranberry's en roze peper

ingredi├źnten

300 gram pure chocolade

3 eetlepels pistachenoten

3 eetlepels gedroogde cranberry's

1 eetlepel roze peperkorrels

4 eetlepels witte chocolade


benodigdheden

bakplaat met bakpapier

  • 1 Smelt 200 gram pure chocolade au bain-marie. Neem van de warmtebron en roer langzaam de overige pure chocolade erdoor tot een egaal geheel. Giet de chocolade op de bakplaat.
  • 2 Bestrooi met de pistachenoten, cranberry’s, peperkorrels en witte chocolade en zet in de koelkast.
  • 3 Neem zodra de chocolade helemaal hard is uit de koelkast en breek in circa 6 stukken. Lekker bij de koffie.

bereidingstip

Kun je geen roze peper vinden? Laat deze dan gewoon weg in dit recept.

wijnadvies

Castillo de las Almenas en tawny port van Sea Lord.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 335 kcal
vet 20 gram
verzadigd vet 12 gram
koolhydraten 31 gram
eiwit 4 gram