4 personen
eenvoudig
10 min.
lunch
home recepten Broodje boeuf bourguignon

Broodje boeuf bourguignon

ingrediënten


10 min
4 personen
85 gram veldsla

dit product is niet beschikbaar

4 theelepels Franse mosterd

dit product is niet beschikbaar

2 bosuitjes

dit product is niet beschikbaar

10 gram platte peterselie

dit product is niet beschikbaar

4 desempistolets
1 portie Boeuf bourguignon

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Schep de boeuf bourguignon in een ovenschaal, dek af met aluminiumfolie en verwarm in 15-20 min. in de oven. Schep halverwege om.
  • 2 Bak intussen de pistolets af volgens de aanwijzingen op de verpakking. De oven staat nu op 180°C, verleng de baktijd van de pistolets met 2 min.
  • 3 Snijd intussen de peterselie fijn en de bosui in dunne ringetjes. Laat de broodjes iets afkoelen, snijd ze open en bestrijk ze met mosterd. Beleg ze royaal met veldsla en boeuf bourguignon. Bestrooi met peterselie en bosui.

bereidingstip

<p><strong>Ook lekker: frietje boeuf</strong><br> <br> Bak de friet in de airfryer of oven en verwarm de boeuf in een pan. Lekker met mayonaise.</p> . Maak van je restje <a href="https://www.boodschappen.nl/recept/boeuf-bourguignon/">boeuf bourguignon</a> dit recept.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 363 kcal
vet 14 gram
verzadigd vet 5 gram
koolhydraten 37 gram
eiwit 22 gram
Terugroepactie | SPAR Slavink 2st