voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
eenvoudig
15 min.
lunch, brunch, ontbijt
Recepten Broodje ei met spinazie en zalm

Broodje ei met spinazie en zalm

ingrediënten

4 afbakbroodjes

1 eetlepel boter

50 gram gerookte zalm

1 handje spinazie

4 eieren

1 handje bieslook


benodigdheden

aluminiumfolie

  • 1 Verwarm de oven voor op 180ºC.
  • 2 Snijd een kapje van de broodjes af en hol ze voorzichtig uit. Smeer de binnenkant in met boter en bestrooi met zout en peper.
  • 3 Verdeel de zalm en spinazie over de broodjes, breek boven ieder broodje 1 ei en bestrooi met zout en peper.
  • 4 Bak de broodjes circa 10 minuten in de oven.
  • 5 Neem de broodjes uit de oven, dek af met aluminiumfolie en bak nog circa 20 minuten verder, totdat het ei is gestold.
  • 6 Bestrooi de broodjes met wat bieslook en serveer direct.

bereidingstip

Kies bij voorkeur voor ronde afbakbroodjes.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 245 kcal
vet 9 gram
verzadigd vet 3 gram
koolhydraten 27 gram
eiwit 14 gram