online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

eenvoudig
15 min.
klein gerecht, brunch, klein gerecht/hapje
Recepten Broodrondjes met gevuld ei

Broodrondjes met gevuld ei

ingrediënten

4 sneeën brood

1 eetlepel boter

4 eieren

1 eetlepel zure room


benodigdheden

vershoudfolie

  • 1 Rooster het brood en steek er met een groot glas cirkels uit. Besmeer de toastjes met boter.
  • 2 Kook de eieren hard en pel ze. Snijd de eieren horizontaal door en haal de dooiers eruit.
  • 3 Roer de eidooiers los met de zure room en breng op smaak met zout en peper.
  • 4 Vul beide eierhelften met het mengsel en zet ze tegen elkaar aan.
  • 5 Verpak stevig in vershoudfolie en laat minimaal 1 uur in de koelkast opstijven.
  • 6 Snijd de eieren in dikke plakken en verdeel ze over de toast.


voedingswaarde

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram