online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
gemiddeld
20 min.
klein gerecht/snack, klein gerecht, klein gerecht/hapje
Recepten Brosse kaaskoeken met komijn

Brosse kaaskoeken met komijn

ingrediënten

300 gram bloem

bloem

1 theelepel komijnzaad

1 mespunt komijnpoeder (djinten)

150 gram Parmezaanse kaas

150 gram oude kaas

150 gram boter


benodigdheden

bakplaat met bakpapier

  • 1 Verwarm de oven voor op 175°C. Vermeng de bloem met de komijn en kaas en kneed hier met een vochtige hand de klontjes boter door tot een kruimelig deeg.
  • 2 Rol het deeg uit op een met bloem bestoven werkblad en snijd er ruiten van of steek er cirkels uit met een glas.
  • 3 Leg de koeken op de bakplaat met bakpapier en bak ze in circa 10 minuten goudgeel en gaar.
  • 4 Lekker met een glaasje port.


voedingswaarde

energie 695 kcal
vet 42 gram
verzadigd vet 27 gram
koolhydraten 54 gram
eiwit 25 gram