voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
8 personen
eenvoudig
5 min.
lunch, klein gerecht, klein gerecht/hapje
Recepten Bruschetta met koriander-aioli en makreel

Bruschetta met koriander-aioli en makreel

ingrediënten

1 bosje koriander

2 teentjes knoflook

rode peper

100 milliliter mayonaise

2 afbakstokbroden

4 eetlepels olijfolie

2 gerookte makreelfilets


  • 1 Maal het grootste deel van de koriander met de knoflook, peper en mayonaise in de keukenmachine fijn tot een groene gladde saus.
  • 2 Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de stokbroodjes in de lengte door en in gelijke stukken. Bestrijk de snijvlakken met olie. Bak het brood met de snijvlakken naar boven in circa 10 minuten goudbruin. Laat even afkoelen tot lauwwarm.
  • 3 Bestrijk het brood royaal met de saus en verdeel de makreel erover. Serveer op een platte schaal, bestrooid met verse koriander.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 370 kcal
vet 22 gram
verzadigd vet 3 gram
koolhydraten 31 gram
eiwit 10 gram