voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
eenvoudig
5 min.
voorgerecht
Recepten Camembertfondue met walnoten en honing

Camembertfondue met walnoten en honing

ingrediënten

2 camemberts

handje walnoot

3 takjes verse tijm

1 theelepel honing

1 stokbrood


benodigdheden

bakpapier

  • 1 Verwarm de oven voor op 180ºC.
  • 2 Haal de camemberts uit het houten doosje en verwijder de verpakking.
  • 3 Bekleed het doosje met een stukje bakpapier en stop de kaas er terug in (zonder deksel).
  • 4 Snijd met een mes inkepingen in de bovenkant van de kaas.
  • 5 Stop de walnoten en tijm erin, besprenkel met honing en zet circa 20 minuten in de oven, tot de camembert van binnen is gesmolten.
  • 6 Snijd het stokbrood in dunne plakken en gebruik om mee te dippen.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 590 kcal
vet 33 gram
verzadigd vet 19 gram
koolhydraten 35 gram
eiwit 38 gram