voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
gemiddeld
30 min.
hoofdgerecht
recepten Caribische kaasfondue

Caribische kaasfondue

ingrediënten

400 milliliter rosé

400 milliliter droge witte wijn

400 gram jonge kaas

400 gram roomkaas

400 gram belegen kaas

2 teentjes knoflook

1 theelepel tabasco

3 lente-/bosuitjes

1 eetlepel maizena

1 eetlepel aardappelzetmeel

verse ananas

komkommer

rode puntpaprika

mango

krabstick

banaan


benodigdheden

fonduepan

rechaud

  • 1 Verhit de rosé in een zware pan tegen de kook aan.
  • 2 Voeg de kaas al roerend in gedeelten toe tot de kaas gesmolten is.
  • 3 Roer de knoflook, tabasco en lente-/bosui erdoor.
  • 4 Bind de fondue met aangelengde maizena en serveer met de ingrediënten om te dopen erbij.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 1000 kcal
vet 63 gram
verzadigd vet 39 gram
koolhydraten 39 gram
eiwit 50 gram