voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
gemiddeld
30 min.
hoofdgerecht
Recepten Caribische kaasfondue

Caribische kaasfondue

ingrediënten

400 milliliter rosé

400 milliliter droge witte wijn

400 gram jonge kaas

400 gram roomkaas

400 gram belegen kaas

2 teentjes knoflook

1 theelepel tabasco

3 lente-/bosuitjes

1 eetlepel maizena

1 eetlepel aardappelzetmeel

verse ananas

komkommer

rode puntpaprika

mango

krabstick

banaan


benodigdheden

fonduepan

rechaud

  • 1 Verhit de rosé in een zware pan tegen de kook aan.
  • 2 Voeg de kaas al roerend in gedeelten toe tot de kaas gesmolten is.
  • 3 Roer de knoflook, tabasco en lente-/bosui erdoor.
  • 4 Bind de fondue met aangelengde maizena en serveer met de ingrediënten om te dopen erbij.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 1000 kcal
vet 63 gram
verzadigd vet 39 gram
koolhydraten 39 gram
eiwit 50 gram