voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
eenvoudig
20 min.
voorgerecht
Recepten Carpaccio van rosbief

Carpaccio van rosbief

ingredi├źnten

2 eetlepels pijnboompitten

4 eetlepels extra vergine olijfolie

krop ijsbergsla

200 gram rosbief

1 eetlepel citroensap

100 gram feta

1 bakje tuinkers


  • 1 Rooster de pijnboompitten in een koekenpan in enkele druppels olijfolie lichtbruin. Schep ze uit de pan.
  • 2 Verdeel de sla over de borden. Leg er de plakjes rosbief bovenop. Besprenkel met olijfolie en citroensap.
  • 3 Garneer met feta, pijnboompitten en uit het bakje geknipte tuinkers.

wijnadvies

Verrassend lekker en een tikkeltje gedurfd: een fino sherry uit een normaal wijnglas! Ook lekker met een pittig Vlaams bruin biertje of een frisse chardonnaywijn.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 185 kcal
vet 13 gram
verzadigd vet 5 gram
koolhydraten 2 gram
eiwit 19 gram