online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
eenvoudig
20 min.
voorgerecht
Recepten Carpaccio van rosbief

Carpaccio van rosbief

ingredi├źnten

2 eetlepels pijnboompitten

4 eetlepels extra vergine olijfolie

krop ijsbergsla

200 gram rosbief

1 eetlepel citroensap

100 gram feta

1 bakje tuinkers


  • 1 Rooster de pijnboompitten in een koekenpan in enkele druppels olijfolie lichtbruin. Schep ze uit de pan.
  • 2 Verdeel de sla over de borden. Leg er de plakjes rosbief bovenop. Besprenkel met olijfolie en citroensap.
  • 3 Garneer met feta, pijnboompitten en uit het bakje geknipte tuinkers.

wijnadvies

Verrassend lekker en een tikkeltje gedurfd: een fino sherry uit een normaal wijnglas! Ook lekker met een pittig Vlaams bruin biertje of een frisse chardonnaywijn.


voedingswaarde

energie 185 kcal
vet 13 gram
verzadigd vet 5 gram
koolhydraten 2 gram
eiwit 19 gram