voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
eenvoudig
20 min.
nagerecht/desserts, nagerecht, nagerecht/kazen
Recepten Carpaccio van stoofperen, camembert en amandelen

Carpaccio van stoofperen, camembert en amandelen

ingredi├źnten

20 gram amandelschaafsel

basisrecept stoofperen

1 eetlepel honing

1 theelepel balsamicoazijn

200 gram camemberts


  • 1 Rooster het amandelschaafsel in een droge, hete koekenpan goudbruin.
  • 2 Snijd de stoofperen in zeer dunne plakjes en verdeel ze dakpansgewijs over 4 borden. Roer de honing los met de balsamico en druppel over de peren.
  • 3 Snijd de camembert in 12 blokjes en leg deze op de peer. Bestrooi met peper en de geroosterde amandelen.

bereidingstip

Het basisrecept voor stoofperen vind je elders op boodschappen.nl


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 365 kcal
vet 14 gram
verzadigd vet 8 gram
koolhydraten 39 gram
eiwit 14 gram