voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
eenvoudig
10 min.
bijgerecht
recepten Chili-korianderdressing

Chili-korianderdressing

ingredi├źnten

50 milliliter ciderazijn

50 milliliter wittewijnazijn

1 rode peper

theelepel komijnpoeder (djinten)

150 milliliter arachideolie

150 milliliter zonnebloemolie

1 bosje koriander


  • 1 Meng de ciderazijn of wittewijnazijn met de rode peper, de komijnpoeder (djinten) en
 zout. Klop er geleidelijk de arachide- of zonnebloemolie door.
  • 2 Roer vlak voor gebruik de fijngehakte koriander erdoor. Lekker bij Mexicaanse gerechten met bonen of mais, kip en witvis.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram