voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
eenvoudig
10 min.
nagerecht/desserts, nagerecht
Recepten Chocolade-koffie ‘melt’

Chocolade-koffie ‘melt’

ingredi├źnten

1 reep pure chocolade

1 reep melkchocolade

liter vanilleroomijs

4 kopjes espressokoffie


benodigdheden

ijsbolschep

  • 1 Smelt de chocolade en laat ondertussen het ijs een beetje zachter worden.
  • 2 Laat de chocolade al roerend weer afkoelen tot lauwwarm en spatel de chocolade in ‘slierten’ door het ijs.
  • 3 Laat het ijs weer goed bevriezen en schep er dan bollen van.
  • 4 Leg een bol ijs in een koffiekopje en schenk er een sterke espresso over. Serveer direct!


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 270 kcal
vet 16 gram
verzadigd vet 10 gram
koolhydraten 29 gram
eiwit 3 gram