voor 10:00 besteld vandaag in huis

eenvoudig
20 min.
tussendoortje, nagerecht, nagerecht/gebak
recepten Chocolate chip cookies met hazelnootpasta

Chocolate chip cookies met hazelnootpasta

ingrediënten

100 gram zachte boter

50 gram bruine basterdsuiker

1 eetlepel cacaopoeder

100 gram hazelnootpasta

1 ei

150 gram bloem

1 theelepel bakpoeder

50 gram witte chocolade


benodigdheden

vershoudfolie

bakplaat met bakpapier

  • 1 Meng de boter met de suiker, cacao en hazelnootpasta en klop vervolgens het ei erdoor. Zeef de bloem en het bakpoeder erboven en meng tot een egaal beslag.
  • 2 Voeg de witte chocolade toe en roer goed om. Dek af met folie en zet circa 30 minuten in de koelkast om op te stijven.
  • 3 Verwarm de oven voor op 180°C. Maak 10 gelijke balletjes van het deeg en druk ze plat op de bakplaat. Leg de koekjes niet te dicht tegen elkaar, want ze lopen erg uit.
  • 4 Bak de koekjes circa 15 minuten in de oven tot ze hard aan de rand zijn en nog zacht van binnen. Laat circa 30 minuten afkoelen.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 240 kcal
vet 14 gram
verzadigd vet 8 gram
koolhydraten 24 gram
eiwit 4 gram
recall Weidenaar verse rundvleesproducten bekijk hier