voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
eenvoudig
25 min.
bijgerecht, tussengerecht
Recepten Coleslaw met appel en druiven

Coleslaw met appel en druiven

ingredi├źnten

400 gram witte kool

50 gram mayonaise

50 gram zure room

1 theelepel wittewijnazijn

1 theelepel honing

2 theelepels kummel

2 groene appels

200 gram witte druiven zonder pit


  • 1 Schep de kool in een grote kom.
  • 2 Klop de mayonaise, zure room, azijn, honing en kummel met een flinke snuf zout en peper goed los.
  • 3 Schep deze dressing door de kool en laat afgedekt enkele uren, of nog lekkerder 1 dag, in de koelkast intrekken.
  • 4 Snijd de appels in dunne schijfjes of blokjes en halveer de druiven. Schep het fruit vlak voor het serveren door de koolsalade.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 215 kcal
vet 12 gram
verzadigd vet 3 gram
koolhydraten 22 gram
eiwit 3 gram