voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
gemiddeld
20 min.
lunch, brunch
Recepten Compositie van rookvlees, rauwe ham en rosbief

Compositie van rookvlees, rauwe ham en rosbief

ingredi├źnten

100 gram rookvlees

100 gram rauwe hammen

100 gram rosbief (vleeswaren)

1 stukje Parmezaanse kaas

1 stukje oude kaas

kleine galiameloen

kleine honingmeloen

1 verse gember

2 eetlepels sesamolie

2 eetlepels limoensap

2 eetlepels citroensap

100 gram fetakaas

100 gram roomkaas naturel

1 eetlepel olijfolie

50 gram ongezouten pistachenoten


  • 1 Verdeel de plakken rookvlees, rauwe ham en rosbief (in rolletjes) over een grote schaal. Schaaf krullen kaas over het rookvlees.
  • 2 Meng de meloen met gember, sesamolie en limoensap. Schep deze salade (voor bij de rauwe ham) in een schaaltje en strooi de feta erover.
  • 3 Schaaf krullen kaas over het rookvlees. Verhit de olijfolie en rooster hierin de pistachenoten lichtbruin. Strooi ze over de rosbiefrolletjes.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 395 kcal
vet 26 gram
verzadigd vet 10 gram
koolhydraten 9 gram
eiwit 30 gram