voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
gemiddeld
20 min.
lunch, brunch
Recepten Compositie van rookvlees, rauwe ham en rosbief

Compositie van rookvlees, rauwe ham en rosbief

ingredi├źnten

100 gram rookvlees

100 gram rauwe hammen

100 gram rosbief (vleeswaren)

1 stukje Parmezaanse kaas

1 stukje oude kaas

kleine galiameloen

kleine honingmeloen

1 verse gember

2 eetlepels sesamolie

2 eetlepels limoensap

2 eetlepels citroensap

100 gram fetakaas

100 gram roomkaas naturel

1 eetlepel olijfolie

50 gram ongezouten pistachenoten


  • 1 Verdeel de plakken rookvlees, rauwe ham en rosbief (in rolletjes) over een grote schaal. Schaaf krullen kaas over het rookvlees.
  • 2 Meng de meloen met gember, sesamolie en limoensap. Schep deze salade (voor bij de rauwe ham) in een schaaltje en strooi de feta erover.
  • 3 Schaaf krullen kaas over het rookvlees. Verhit de olijfolie en rooster hierin de pistachenoten lichtbruin. Strooi ze over de rosbiefrolletjes.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 395 kcal
vet 26 gram
verzadigd vet 10 gram
koolhydraten 9 gram
eiwit 30 gram