online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
eenvoudig
20 min.
voorgerecht
Recepten Courgette cappuccino

Courgette cappuccino

ingredi├źnten

750 milliliter kruidenbouillon

400 gram courgettes

10 blaadjes basilicum

4 eetlepels slagroom

2 eetlepels bieslook


  • 1 Verhit de kruidenbouillon in een soeppan en voeg de courgetteplakken en basilicum toe.
  • 2 Kook de courgette in ca. 10 minuten op een matige stand gaar. Pureer de courgettes in de bouillon.
  • 3 Breng de soep op smaak met zout en peper. Klop de slagroom lobbig.
  • 4 Verdeel de soep over kommen en schep de slagroom er bovenop. Bestrooi de slagroom met bieslook.


voedingswaarde

energie 75 kcal
vet 4 gram
verzadigd vet 3 gram
koolhydraten 6 gram
eiwit 2 gram
recall Dr. Oetker Mug cake chocolade bekijk hier