online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
eenvoudig
25 min.
bijgerecht
Recepten Couscoussalade met avocado en radijs

Couscoussalade met avocado en radijs

ingredi├źnten

375 gram couscous

250 gram diepvriesdoperwten

3 eetlepels citroensap

1 verse gember

8 eetlepels olijfolie

1 theelepel korianderpoeder (ketoembar)

1 rode peper

1 bosje radijsjes

2 avocado's

2 eetlepels verse koriander

2 eetlepels platte peterselie


  • 1 Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat afkoelen en roer los met een vork.
  • 2 Kook de diepvriesdoperwten 2-3 minuten. Giet ze af, spoel er koud water over en laat uitlekken.
  • 3 Maak een dressing van het citroensap, de gember, olijfolie en korianderpoeder. Schep deze dressing met de doperwten, rode peper, de radijs en avocado’s door de couscous.
  • 4 Bestrooi de salade met de gehakte koriander of platte peterselie.


voedingswaarde

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram