voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
gemiddeld
30 min.
hoofdgerecht
Recepten Couscoussalade met geroosterde groenten en zalm

Couscoussalade met geroosterde groenten en zalm

ingrediënten

1 visbouillontablet

300 gram couscous

250 gram minitrostomaatjes

1 courgette

300 gram zalmfilets

3 eetlepels olijfolie

1 eetlepel oregano

1 bos peterselie

citroen


  • 1 Los het bouillonblokje op in 600 ml kokend water en giet dit op de couscous. Laat de couscous afgedekt 5 minuten wellen.
  • 2 Doe de couscous over in een platte schaal, schep met de handen de korrels los en laat afkoelen. Verwarm de oven voor op 220°C.
  • 3 Leg de tomaatjes, courgetteblokjes en zalmfilet op een bakplaat en giet de olijfolie erover. Bestrooi royaal met zout, peper en oregano.
  • 4 Schep met de handen alles goed door elkaar, zet de bakplaat hoog in de oven en rooster de groenten en vis circa 5 minuten.
  • 5 Meng peterselie en citroensap door de couscous en schep er dan de groenten en visblokjes voorzichtig door.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 550 kcal
vet 19 gram
verzadigd vet 4 gram
koolhydraten 64 gram
eiwit 27 gram