voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

SPAR op het werk

Bestel snel en makkelijk de zakelijke boodschappen voor op kantoor, zorginstellingen of kinderdagverblijven.  Vandaag besteld, vandaag geleverd! 


lees de voordelen

of maak een account aan
4 personen
gemiddeld
15 min.
voorgerecht
recepten Crème brûlée van paté met kruidkoekcrouton

Crème brûlée van paté met kruidkoekcrouton

ingrediënten

200 gram roompaté

1 eetlepel cranberrycompote

1 eetlepel bosvruchtenjam

1 scheutje cognac

1 scheutje port

2 eetlepels lichtbruine basterdsuiker

4 plakken kruidkoeken


benodigdheden

4 ovenschaaltjes

uitsteekvormpje

  • 1 Meng de roompaté met de cranberrycompote of bosvruchtenjam en eventueel een klein scheutje cognac of port.
  • 2 Vul er lage ovenvaste schaaltjes mee en strijk de bovenkant met de bolle kant van een vochtige lepel glad. Zet even in de koelkast om op te stijven.
  • 3 Verwarm de ovengrill. Bestrooi de paté met basterdsuiker en laat deze karamelliseren onder de hete ovengrill.
  • 4 Rooster intussen zeer dungesneden plakken kruidkoek in een broodrooster. Steek eventueel sterren eruit en serveer bij de paté.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram