online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

ontdek het gemak van een SPAR account!

Maak boodschappenlijsjes, plaats eerdere bestellingen opnieuw of bestel voor iemand anders. 


bekijk de video

of maak een account aan
8 personen
gemiddeld
30 min.
klein gerecht, klein gerecht/hapje, voorgerecht, bijgerecht
Recepten Crispy bloemkool met basilicum-citroenmayo

Crispy bloemkool met basilicum-citroenmayo

ingrediënten

bloem

2 eieren

panko

paneermeel

1 bloemkool

olijfolie


benodigdheden

bakplaat met bakpapier

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C.
  • 2 Zet 3 diepe borden klaar: 1 met bloem, 1 met losgeklopt ei en 1 met panko, fijn broodkruim of paneermeel.
  • 3 Wentel de bloemkoolroosjes door de bloem, ei en panko en leg op een bakplaat met bakpapier.
  • 4 Besprenkel met olijfolie en bak in het midden van de oven in circa 10 minuten goudbruin.
  • 5 Keer om en bak nog 5-6 minuten verder.

bereidingstip

Dit recept is lekker met een saus van mayonaise, citroensap en fijngehakte basilicum.


voedingswaarde

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram