voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
6 personen
gemiddeld
30 min.
brunch, ontbijt
Recepten Croissant met appel en rozijnen

Croissant met appel en rozijnen

ingrediënten

1 blikje croissantdeeg

2 appels

75 gram blanke rozijnen

2 eetlepels gemberjam

2 eetlepels bosvruchtenjam

4 eetlepels poedersuiker

1 theelepel kaneelpoeder

1 eetlepel citroensap


  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de deegplakjes los. Meng de appel met rozijnen en jam.
  • 2 Verdeel dit mengsel over de deeglapjes, rol op en bak ze 18-20 minuten in de oven.
  • 3 Glazuur ze na het afkoelen met poedersuiker en kaneelpoeder gemengd met citroensap. (Dit kan allemaal een dag van tevoren als ze goed afgedekt bewaard worden.)


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 230 kcal
vet 8 gram
verzadigd vet 4 gram
koolhydraten 36 gram
eiwit 3 gram