online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

6 personen
gemiddeld
30 min.
brunch, ontbijt
Recepten Croissant met appel en rozijnen

Croissant met appel en rozijnen

ingrediënten

1 blikje croissantdeeg

2 appels

75 gram blanke rozijnen

2 eetlepels gemberjam

2 eetlepels bosvruchtenjam

4 eetlepels poedersuiker

1 theelepel kaneelpoeder

1 eetlepel citroensap


  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de deegplakjes los. Meng de appel met rozijnen en jam.
  • 2 Verdeel dit mengsel over de deeglapjes, rol op en bak ze 18-20 minuten in de oven.
  • 3 Glazuur ze na het afkoelen met poedersuiker en kaneelpoeder gemengd met citroensap. (Dit kan allemaal een dag van tevoren als ze goed afgedekt bewaard worden.)


voedingswaarde

energie 230 kcal
vet 8 gram
verzadigd vet 4 gram
koolhydraten 36 gram
eiwit 3 gram