online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

win je december boodschappen terug!

Zodra je een bestelling plaatst bij SPAR maak je automatisch kans  op het terugwinnen van je decemberboodschappen! 


ontdek meer

of maak een account aan
gemiddeld
10 min.
tussendoortje, brunch, ontbijt
Recepten Croissantrolletjes met cranberry en hazelnootpasta

Croissantrolletjes met cranberry en hazelnootpasta

ingrediënten

2 eetlepels bloem

250 gram croissantdeeg

5 eetlepels hazelnootpasta

5 eetlepels cranberrycompote


benodigdheden

9 papieren cupcakevormpjes

muffinbakblik

  • 1 Verwarm de oven voor op 200ºC.
  • 2 Bestuif het werkvlak met een beetje bloem. Neem het deeg uit de verpakking en rol af.
  • 3 Snijd het deeg in drieën op de verticaal geperforeerde lijnen. Laat de schuine naden aan elkaar zitten.
  • 4 Bestrijk het deeg met een laagje hazelnootpasta. Verdeel daarover een dun laagje cranberrycompote.
  • 5 Rol de deeglappen op en snijd ze elk in 3 stukken.
  • 6 Zet de deegrolletjes met de snijkant naar boven in de cakevormpjes en bak ze in de muffinvorm 10-12 minuten in het midden van de oven.


voedingswaarde

energie 130 kcal
vet 6 gram
verzadigd vet 3 gram
koolhydraten 15 gram
eiwit 3 gram