online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

0 personen
eenvoudig
20 min.
klein gerecht, brunch, klein gerecht/hapje
Recepten Crostini met romige doperwtenmousse

Crostini met romige doperwtenmousse

ingrediënten

200 gram doperwten

125 gram zachte geitenkaas

1 handje munt

3 eetlepels citroensap

1 teentje knoflook

1 stokbrood

2 eetlepels olijfolie


  • 1 Verwarm de oven voor op 200ºC.
  • 2 Blancheer de doperwten 1 minuut in kokend water, giet af en spoel kort met koud water.
  • 3 Meng in een keukenmachine de doperwten met de geitenkaas, munt en citroensap tot een grove, romige mousse. Breng op smaak met zout en peper.
  • 4 Wrijf met de snijkant van de knoflook over het stokbrood en bestrijk het brood met de olijfolie. Bak de sneetjes stokbrood in de oven in circa 8 minuten knapperig.
  • 5 Laat even afkoelen en serveer de crostini met de romige doperwtenmousse.


voedingswaarde

energie 180 kcal
vet 6 gram
verzadigd vet 2 gram
koolhydraten 23 gram
eiwit 7 gram