voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
8 personen
gemiddeld
20 min.
nagerecht, nagerecht/gebak
Recepten Cupcake met citroenglazuur en cream-cheesetopping

Cupcake met citroenglazuur en cream-cheesetopping

ingrediënten

4 eetlepels poedersuiker

1 eetlepel citroensap

8 cupcakes

100 gram zachte boter

1 theelepel citroenrasp

100 gram roomkaas


  • 1 Roer 3 eetlepels van de poedersuiker los en voeg beetje bij beetje het citroensap toe tot een zachte, witte en smeuïge pasta ontstaat. Lepel dit over de cakejes en laat het opstijven.
  • 2 Roer de boter met de rest van de poedersuiker en citroenschil zacht en romig met een mixer en meng de roomkaas er goed door.
  • 3 Doe de crème in een spuitzak en spuit mooie rozetten op het glazuur. Laat in de koelkast een half uurtje opstijven.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 315 kcal
vet 19 gram
verzadigd vet 12 gram
koolhydraten 34 gram
eiwit 2 gram