voor 10:00 besteld vandaag in huis

8 personen
gemiddeld
20 min.
nagerecht, nagerecht/gebak
recepten Cupcake met citroenglazuur en cream-cheesetopping

Cupcake met citroenglazuur en cream-cheesetopping

ingrediënten

4 eetlepels poedersuiker

1 eetlepel citroensap

8 cupcakes

100 gram zachte boter

1 theelepel citroenrasp

100 gram roomkaas


  • 1 Roer 3 eetlepels van de poedersuiker los en voeg beetje bij beetje het citroensap toe tot een zachte, witte en smeuïge pasta ontstaat. Lepel dit over de cakejes en laat het opstijven.
  • 2 Roer de boter met de rest van de poedersuiker en citroenschil zacht en romig met een mixer en meng de roomkaas er goed door.
  • 3 Doe de crème in een spuitzak en spuit mooie rozetten op het glazuur. Laat in de koelkast een half uurtje opstijven.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 315 kcal
vet 19 gram
verzadigd vet 12 gram
koolhydraten 34 gram
eiwit 2 gram
recall Wahid Vleeswaren bekijk hier