voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
gemiddeld
30 min.
lunch
Recepten Drie-in-de-pan

Drie-in-de-pan

ingrediënten

200 gram zelfrijzend bakmeel

1 ei

250 milliliter melk

100 gram rozijnen

boter


  • 1 Verhit een klontje boter in een koekenpan met een dikke bodem en een anti-aanbaklaag.
  • 2 Schep met voldoende tussenruimte 3 lepels beslag in de pan en laat de pannenkoekjes op middelhoge stand circa 3 minuten bakken tot de onderkant gekleurd en de bovenkant droog is.
  • 3 Keer met behulp van een paletmes of een spatel om en laat de onderkant in circa 1 minuut goudbruin bakken.
  • 4 Laat de pannenkoekjes uit de pan op een bord glijden en bak de overige pannenkoekjes op dezelfde manier.
  • 5 Houd ze warm op een pan met heet water of in een op 100°C voorverwarmde oven. Of warm ze op in de magnetron.
  • 6 Zet suiker (gewone suiker, bruine basterdsuiker of poedersuiker), stroop, honing en jam op tafel.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 300 kcal
vet 3 gram
verzadigd vet 1 gram
koolhydraten 57 gram
eiwit 10 gram