online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
gemiddeld
30 min.
lunch
Recepten Drie-in-de-pan

Drie-in-de-pan

ingrediënten

200 gram zelfrijzend bakmeel

1 ei

250 milliliter melk

100 gram rozijnen

boter


  • 1 Verhit een klontje boter in een koekenpan met een dikke bodem en een anti-aanbaklaag.
  • 2 Schep met voldoende tussenruimte 3 lepels beslag in de pan en laat de pannenkoekjes op middelhoge stand circa 3 minuten bakken tot de onderkant gekleurd en de bovenkant droog is.
  • 3 Keer met behulp van een paletmes of een spatel om en laat de onderkant in circa 1 minuut goudbruin bakken.
  • 4 Laat de pannenkoekjes uit de pan op een bord glijden en bak de overige pannenkoekjes op dezelfde manier.
  • 5 Houd ze warm op een pan met heet water of in een op 100°C voorverwarmde oven. Of warm ze op in de magnetron.
  • 6 Zet suiker (gewone suiker, bruine basterdsuiker of poedersuiker), stroop, honing en jam op tafel.


voedingswaarde

energie 300 kcal
vet 3 gram
verzadigd vet 1 gram
koolhydraten 57 gram
eiwit 10 gram