voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
gemiddeld
30 min.
hoofdgerecht
Recepten Entrecote met lauwwarme snijboonspinaziesalade

Entrecote met lauwwarme snijboonspinaziesalade

ingrediënten

4 entrecotes

1 eetlepel olie

400 gram snijbonen

1 eetlepel notenolie

300 gram spinazie

75 gram gorgonzola

75 gram bleu d' Auvergne


benodigdheden

keukenpapier

grillpan

  • 1 Dep de entrecotes droog met keukenpapier. Bestrijk ze met de olie en bestrooi het vlees aan beide kanten met zout en versgemalen peper.
  • 2 Snijd de snijbonen in lange schuine repen. Breng een pan met ruim water en zout aan de kook en kook de snijbonen in circa 3 minuten beetgaar en frisgroen. Giet af en laat uitlekken.
  • 3 Doe de bonen terug in de pan en schep de notenolie erdoor.
  • 4 Verwarm een grillpan en gril de entrecotes aan beide kanten in circa 4 minuten rosé.
  • 5 Schep intussen de spinazie en gorgonzola door de warme snijbonen en schep de salade op borden.
  • 6 Snijd de entrecotes in plakken en serveer het vlees op de groenten.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 400 kcal
vet 23 gram
verzadigd vet 10 gram
koolhydraten 3 gram
eiwit 42 gram