online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

2 personen
eenvoudig
30 min.
hoofdgerecht
Recepten Exotische visschotel

Exotische visschotel

ingredi├źnten

400 gram diepvrieskabeljauwfilets

2 eetlepels citroensap

4 eetlepels arachideolie

4 eetlepels zonnebloemolie

1 rode peper

3 lente-/bosuitjes

2 teentjes knoflook

1 verse gember

1 kleine courgette

200 gram broccoli

1 meiknolletje

250 gram zoete aardappels

250 gram aardappels

250 milliliter visbouillon

250 milliliter kippenbouillon

2 eetlepels sojasaus

2 eetlepels ketjap manis

1 blikje bamboescheuten

2 eetlepels allesbinders

2 eetlepels aardappelzetmeel


benodigdheden

wok

  • 1 Dep de vis droog en snijd deze in gelijke stukken. Besprenkel ze met citroensap.
  • 2 Verhit 2 eetlepels olie in een wok en bak de vis om en om tot deze ondoorzichtig is. Schep uit de pan en zet apart.
  • 3 Voeg de rest van de olie bij het bakvet en fruit hierin de rode peper, lente-ui zonder loof, knoflook en gember.
  • 4 Schep de groenten en aardappel erbij en roerbak 3 minuten op een hoge stand.
  • 5 Giet de bouillon en sojasaus erbij en stoof 10 minuten. Voeg de bamboescheuten toe en verwarm.
  • 6 Bind met allesbinder of aangelengd aardappelmeel en schep de vis er voorzichtig door.
  • 7 Bestrooi het gerecht voor het serveren met het loof van de lente-ui.


voedingswaarde

energie 600 kcal
vet 23 gram
verzadigd vet 4 gram
koolhydraten 45 gram
eiwit 48 gram