voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
2 personen
eenvoudig
30 min.
hoofdgerecht
Recepten Exotische visschotel

Exotische visschotel

ingredi├źnten

400 gram diepvrieskabeljauwfilets

2 eetlepels citroensap

4 eetlepels arachideolie

4 eetlepels zonnebloemolie

1 rode peper

3 lente-/bosuitjes

2 teentjes knoflook

1 verse gember

1 kleine courgette

200 gram broccoli

1 meiknolletje

250 gram zoete aardappels

250 gram aardappels

250 milliliter visbouillon

250 milliliter kippenbouillon

2 eetlepels sojasaus

2 eetlepels ketjap manis

1 blikje bamboescheuten

2 eetlepels allesbinders

2 eetlepels aardappelzetmeel


benodigdheden

wok

  • 1 Dep de vis droog en snijd deze in gelijke stukken. Besprenkel ze met citroensap.
  • 2 Verhit 2 eetlepels olie in een wok en bak de vis om en om tot deze ondoorzichtig is. Schep uit de pan en zet apart.
  • 3 Voeg de rest van de olie bij het bakvet en fruit hierin de rode peper, lente-ui zonder loof, knoflook en gember.
  • 4 Schep de groenten en aardappel erbij en roerbak 3 minuten op een hoge stand.
  • 5 Giet de bouillon en sojasaus erbij en stoof 10 minuten. Voeg de bamboescheuten toe en verwarm.
  • 6 Bind met allesbinder of aangelengd aardappelmeel en schep de vis er voorzichtig door.
  • 7 Bestrooi het gerecht voor het serveren met het loof van de lente-ui.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 600 kcal
vet 23 gram
verzadigd vet 4 gram
koolhydraten 45 gram
eiwit 48 gram