voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
eenvoudig
15 min.
hoofdgerecht
recepten Farfalle met zalm en asperges

Farfalle met zalm en asperges

ingredi├źnten

300 gram farfalle

500 gram groene asperges

200 milliliter kookroom

50 gram boter

nootmuskaat

250 gram gerookte zalm

250 gram gerookte forelfilets

verse dille


  • 1 Kook de farfalle met zout beetgaar. Voeg de laatste 5 minuten de groene aspergestukjes toe en kook ze mee.
  • 2 Breng de kookroom met de boter, nootmuskaat en peper aan de kook. Voeg eventueel wat kookvocht toe.
  • 3 Giet de pasta en asperges af en schep ze door de roomsaus.
  • 4 Schep er vlak voor het serveren 250 gram gerookte zalm of forel, in repen of stukjes, en enkele takjes gehakte dille door.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 605 kcal
vet 28 gram
verzadigd vet 15 gram
koolhydraten 60 gram
eiwit 25 gram