voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
gemiddeld
20 min.
tussendoortje
Recepten Flamingo-chocololly’s

Flamingo-chocololly’s

ingrediënten

200 gram witte chocolade

1 theelepel roze voedingskleurstof

1 chocolade glazuurstift


benodigdheden

6 satéprikkers

6 feestprikkers

bakpapier

  • 1 Smelt de chocolade au bain-marie en roer de roze kleurstof erdoor. Schep de gesmolten roze chocolade in cirkels (circa 4 cm Ø) op een vel bakpapier.
  • 2 Leg in elke cirkel een prikker. Schep er vervolgens nog wat chocolade op, zodat de prikker met chocolade bedekt is. Maak ook een kop eraan van een sliert chocolade en laat circa 30 minuten drogen.
  • 3 Teken met de glazuurstift snaveltjes en oogjes op de lolly’s en laat drogen. Versier de prikker eventueel met gouden versiering als poten.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 185 kcal
vet 11 gram
verzadigd vet 7 gram
koolhydraten 19 gram
eiwit 2 gram