voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
eenvoudig
10 min.
tussendoortje
recepten Frambozenwater met roos en vanille

Frambozenwater met roos en vanille

ingrediënten

200 gram frambozen

1 theelepel vanille-essence

1 handje rozenblaadje

750 milliliter koolzuurhoudend bronwater

750 milliliter water

1 eetlepel frambozensiroop


benodigdheden

1 ijsblokjesvorm

  • 1 Vul de vakjes van een ijsblokjesvorm met frambozen, giet water erop en laat in circa 2½ uur bevriezen.
  • 2 Vul een karaf met de rest van de frambozen. Voeg de vanille-essence toe. Haal eventueel de bloemblaadjes van onbespoten rozen (uit eigen tuin) los.
  • 3 Giet het water op de frambozen en voeg de siroop toe. Voeg de rozenblaadjes toe en maak af met de frambozen-ijsblokjes.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram
recall Wahid Vleeswaren bekijk hier