online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

0 personen
gemiddeld
15 min.
lunch, klein gerecht, brunch, ontbijt
Recepten Franse crêpe met ei, spinazie en geitenkaas

Franse crêpe met ei, spinazie en geitenkaas

ingrediënten

250 gram bloem

5 eieren

250 milliliter melk

4 eetlepels zonnebloemolie

100 gram spinazie

200 gram zachte geitenkaas

150 gram rauwe hammen


  • 1 Voeg de melk toe aan het beslag en roer goed. Verhit 1 eetlepel olie in een koekenpan. Giet een grote soeplepel beslag in de pan, laat het beslag uitlopen en bak een dunne pannenkoek.
  • 2 Breek 1 ei in het midden van de pannenkoek en beleg rondom met de spinazie en geitenkaas. Vouw de zijkanten van de crêpe zo naar binnen dat er een vierkant ontstaat, maar de eidooier nog zichtbaar is.
  • 3 Leg een deksel op de pan en gaar tot het ei een beetje gestold is. Herhaal met de rest van het beslag en de eieren. Beleg de crêpes met de ham en serveer direct.


voedingswaarde

energie 650 kcal
vet 33 gram
verzadigd vet 14 gram
koolhydraten 49 gram
eiwit 39 gram