voor 10:00 besteld vandaag in huis

15 personen
gemiddeld
40 min.
klein gerecht, klein gerecht/hapje
Recepten Fruit-kokoslolly

Fruit-kokoslolly

ingrediënten

20 gedroogde abrikozen

10 fudgesnoepjes

20 pecannoten

200 gram witte chocolade

20 gram kokosrasp


benodigdheden

bakpapier

20 satéprikkers

  • 1 Maak een kleine opening in de abrikozen en druk er een stukje fudge en een pecannoot in.
  • 2 Laat de chocolade smelten boven een pannetje met een laagje kokend water (au bain-marie). Roer de chocolade goed door tot alle klontjes verdwenen zijn en houd warm.
  • 3 Steek de abrikozen aan een stokje en haal ze door de gesmolten chocolade. Laat heel even drogen en bestrooi dan met de kokos.
  • 4 Leg de lolly’s op een stuk bakpapier of zet ze in een glaasje en laat helemaal hard worden.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 135 kcal
vet 8 gram
verzadigd vet 4 gram
koolhydraten 14 gram
eiwit 2 gram