online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

0 personen
eenvoudig
25 min.
nagerecht/desserts, nagerecht, bijgerecht
Recepten Fruit op stokjes

Fruit op stokjes

ingredi├źnten

aardbei

braam

appel

peer

perzik

abrikoos

125 gram pure chocolade

125 gram witte chocolade

hagelslag

kokosrasp

ongezouten noten


benodigdheden

8 spiesen

  • 1 Rijg verschillende soorten fruit als aardbeien, bramen, stukjes appel of peer, stukjes perzik of abrikoos aan spiesjes.
  • 2 Bestrijk het fruit licht met honing. Leg de fruitstokjes naast elkaar op een schaal of bakplaatje en zet ze circa 15 minuten in de diepvries.
  • 3 Smelt 125 gram pure chocolade au bainmarie of circa 2 minuten op 400 Watt in de magnetron.
  • 4 Doe hetzelfde met 125 gram witte chocolade. Giet de gesmolten chocolade over de fruitstokjes en bestrooi meteen met hagelslag, geraspte kokos of gehakte ongezouten noten.


voedingswaarde

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram