voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
eenvoudig
15 min.
klein gerecht, brunch, klein gerecht/hapje, voorgerecht, bijgerecht
recepten Fruitsalade ‘caprese’

Fruitsalade ‘caprese’

ingredi├źnten

1 nectarine

1 tomaat

1 appel

1 bol mozzarella

olijfolie

2 eetlepels muntblaadjes


  • 1 Verwijder de kernen en pitten van de nectarine, de tomaat en de appel en snijd het vruchtvlees in dunne plakjes.
  • 2 Snijd 1 bol mozzarella in dunne plakjes. Leg alle plakjes om en om op een groot bord.
  • 3 Giet een straaltje olijfolie erover en bestrooi met peper en fijngehakte muntblaadjes.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram
recall Weidenaar verse rundvleesproducten bekijk hier