voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
eenvoudig
30 min.
hoofdgerecht
Recepten Fusilli met paprika en worst

Fusilli met paprika en worst

ingredi├źnten

300 gram fusilli

2 eetlepels olijfolie

1 theelepel venkelzaad

1 theelepel venkelpoeder

4 braadworsten

4 saucijzen

2 teentjes knoflook

1 blik gepelde tomaat

1 rode paprika

1 gele paprika

2 eetlepels gedroogde oregano

2 theelepels suiker

1 theelepel chilipepervlokken

handje Parmezaanse kaas


  • 1 Kook de fusilli beetgaar.
  • 2 Verhit intussen de olijfolie op middelhoge stand.
  • 3 Voeg het venkelzaad en de plakjes worst toe en bak deze in circa 7 minuten goudbruin.
  • 4 Schep de worst uit de pan en voeg de knoflook, gepelde tomaten, alle paprika, oregano, suiker en chilipeper naar smaak toe aan het bakvet.
  • 5 Laat deze tomatensaus circa 10 minuten pruttelen en breng op smaak met zout.
  • 6 Voeg de worst weer toe aan de saus en warm kort door.
  • 7 Giet de fusilli af en serveer met de tomatensaus.
  • 8 Bestrooi met de Parmezaanse kaas.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 610 kcal
vet 25 gram
verzadigd vet 8 gram
koolhydraten 62 gram
eiwit 30 gram