voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
gemiddeld
20 min.
hoofdgerecht
recepten Fusilli met venkel en chorizo

Fusilli met venkel en chorizo

ingredi├źnten

300 gram fusilli

1 venkelknol

4 eetlepels olijfolie

125 gram chorizo

1 teentje knoflook

1 blik tomatenblokjes

250 gram ricotta

1 handje basilicum


  • 1 Kook de pasta beetgaar. Snijd intussen de venkel in flinterdunne repen.
  • 2 Giet de pasta af en laat uitlekken in een vergiet. Zet de pan terug op de warmtebron, verhit hierin de olijfolie en bak de chorizo op een hoge stand knapperig.
  • 3 Voeg de knoflook, tomatenblokjes en venkel toe en roer door.
  • 4 Roer de pasta door de saus en serveer met de ricotta en basilicum. Besprenkel eventueel met wat extra olijfolie.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 605 kcal
vet 29 gram
verzadigd vet 11 gram
koolhydraten 63 gram
eiwit 22 gram