voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
gemiddeld
20 min.
hoofdgerecht
Recepten Fusilli met venkel en chorizo

Fusilli met venkel en chorizo

ingredi├źnten

300 gram fusilli

1 venkelknol

4 eetlepels olijfolie

125 gram chorizo

1 teentje knoflook

1 blik tomatenblokjes

250 gram ricotta

1 handje basilicum


  • 1 Kook de pasta beetgaar. Snijd intussen de venkel in flinterdunne repen.
  • 2 Giet de pasta af en laat uitlekken in een vergiet. Zet de pan terug op de warmtebron, verhit hierin de olijfolie en bak de chorizo op een hoge stand knapperig.
  • 3 Voeg de knoflook, tomatenblokjes en venkel toe en roer door.
  • 4 Roer de pasta door de saus en serveer met de ricotta en basilicum. Besprenkel eventueel met wat extra olijfolie.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 605 kcal
vet 29 gram
verzadigd vet 11 gram
koolhydraten 63 gram
eiwit 22 gram