voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
gemiddeld
30 min.
hoofdgerecht
Recepten Galette met blauwe kaas en cantharellen

Galette met blauwe kaas en cantharellen

ingredi├źnten

1 pak meergranen pannenkoekmix

900 milliliter melk

4 eieren

50 gram boter

400 gram cantharellen

1 bosje verse peterselie

150 gram blauwe kazen


  • 1 Bereid het pannenkoekenbeslag volgens de aanwijzingen op de verpakking met de melk en de eieren en laat even rusten.
  • 2 Bak steeds in een beetje boter 8 knapperige pannenkoeken in een grote koekenpan en houd ze warm in de oven.
  • 3 Bak intussen in een andere koekenpan in de rest van de boter de cantharellen op hoge stand mooi bruin en gaar.
  • 4 Breng op smaak met zout en versgemalen peper en schep de peterselie en blauwe kaas erdoor.
  • 5 Leg de pannenkoeken op borden. Schep er een lepel vulling op en klap dubbel. Schep er nogmaals een lepel vulling op en klap nogmaals dubbel. Serveer direct.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 760 kcal
vet 31 gram
verzadigd vet 18 gram
koolhydraten 84 gram
eiwit 34 gram