voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
eenvoudig
20 min.
klein gerecht, voorgerecht, bijgerecht
recepten Garnalensalade met tuinkruiden en avocadosaus

Garnalensalade met tuinkruiden en avocadosaus

ingredi├źnten

1 avocado

125 milliliter yoghurt

hete pepersaus

1 eetlepel basilicum

4 trostomaten

300 gram garnalen

1 eetlepel dille

2 eetlepels bieslook

125 gram gemengde bladsla

bieslook


  • 1 Pureer voor de saus het vruchtvlees van de avocado met de yoghurt, pepersaus naar smaak en basilicum.
  • 2 Kruis de schil van de tomaten in en leg de tomaten enkele tellen in heet water. Pel ze en snijd het vruchtvlees zonder de zaadjes in blokjes.
  • 3 Schep de garnalen met de dille en gehakte bieslook door de tomatenblokjes.
  • 4 Verdeel de garnalen over de sla en sprenkel de avocadosaus erover. Garneer met sprieten bieslook.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram
recall Wahid Vleeswaren bekijk hier