voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
eenvoudig
20 min.
bijgerecht
Recepten Gebakken funghi met pancetta en knoflook

Gebakken funghi met pancetta en knoflook

ingrediënten

3 eetlepels olijfolie

4 teentjes knoflook

2 theelepels tijm

75 gram pancetta

75 gram ontbijtspek

500 gram kastanjechampignons


  • 1 Verhit de olie met de knoflook en tijm op een lage stand tot het begint te geuren, maar de knoflook nog niet verkleurt.
  • 2 Voeg de pancetta en champignons toe en bak op middelhoge stand snel om en om. Breng op smaak met zout en peper en serveer warm.

bereidingstip

Deze gebakken champignons zijn lekker als topping op bruschetta, als voorgerecht maar ook door de pasta, risotto of een omelet.

wijnadvies

Ga je voor de bruschetta? Schenk er dan Cuvée 56 Frizzante bij. Bij een pasta, risotto of omelet is een Terrazzano Verdicchio heerlijk.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 150 kcal
vet 12 gram
verzadigd vet 3 gram
koolhydraten 1 gram
eiwit 8 gram