SPAR plaatst cookies voor verschillende doeleinden. Wil je meer weten of je voorkeuren aanpassen kies dan voor lees meer. Ga door op de website om de cookies te accepteren. Lees meer
500 gram sperziebonen
500 gram kipfilets
75 milliliter olijfolie
2 rode paprika's
2 gele paprika's
1 blik kikkererwten
2 eetlepels platte peterselie
3 eetlepels citroensap
200 milliliter tomatenketchup
eetlepel gerookt paprikapoeder
eetlepel paprikapoeder
2 eetlepels rodewijnazijn
1 eetlepel gembersiroop
1 eetlepel honing
1 theelepel worcestershiresaus
1 mespunt cayennepeper
bereiden
bereidingstip
Vervang de kipfilet in dit recept door kipdijfilet en de sperziebonen door sugarsnaps of peultjes.
voedingswaarde (per 100 gram/ml)
energie | 525 kcal |
vet | 24 gram |
verzadigd vet | 4 gram |
koolhydraten | 33 gram |
eiwit | 38 gram |
VM10772