online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

win je december boodschappen terug!

Zodra je een bestelling plaatst bij SPAR maak je automatisch kans  op het terugwinnen van je decemberboodschappen! 


ontdek meer

of maak een account aan
4 personen
gemiddeld
25 min.
hoofdgerecht
Recepten Gegrilde pangafilet met appel-uienmarmelade

Gegrilde pangafilet met appel-uienmarmelade

ingredi├źnten

600 gram pangasiusfilets

600 gram diepvriespangafilets

4 eetlepels olijfolie

1 theelepel chilipoeder

1 citroen

3 rode uien

1 eetlepel bruine basterdsuiker

1 appel

1 mespunt kaneelpoeder

eetlepel verse rozemarijn

theelepel gedroogde rozemarijn


  • 1 Dep de vis droog en bestrijk deze met 2 eetlepels olijfolie gemengd met chilipoeder, citroensap en peper.
  • 2 Verhit de rest van de olie voor de marmelade. Fruit de uien glazig. Voeg de suiker toe en laat die licht karameliseren.
  • 3 Schep de appelstukjes erdoor en gaar zachtjes 10 minuten. Schep kaneelpoeder, rozemarijn en en halve theelepel zout erdoor.
  • 4 Verhit een grillpan en rooster de visfilets 2-3 minuten per kant. Serveer deze met de appel-uienmarmelade ernaast.
  • 5 Lekker met aardappelpuree en broccoli of peultjes.


voedingswaarde

energie 275 kcal
vet 13 gram
verzadigd vet 3 gram
koolhydraten 10 gram
eiwit 28 gram