voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
gemiddeld
50 min.
hoofdgerecht
recepten Gehakt-cordon bleu

Gehakt-cordon bleu

ingredi├źnten

500 gram half-om-half gehakt

1 eetlepel gehaktkruiden

1 ei

paneermeel

1 eetlepel mosterd

4 plakjes achterhammen

4 plakjes jongbelegen kaas

2 eetlepels vloeibaar bakproduct


  • 1 Meng het gehakt met de gehaktkruiden, het ei en genoeg paneermeel voor een stevig gehakt. Vorm er 4 ballen van en duw ze tot grote platte schijven van 1,5 cm dik.
  • 2 Besmeer de gehaktschijven met een lik mosterd, beleg ze met een plak ham en eindig met een plak kaas. Houd de randen van het gehakt vrij.
  • 3 Vouw het gehakt dubbel en duw de randen goed op elkaar. Zet de cordon bleus minimaal een half uur afgedekt in de koelkast.
  • 4 Verhit het bakproduct en bak de cordon bleus om en om in circa 10 minuten gaar en bruin. Lekker met aardappels en broccoli.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 455 kcal
vet 33 gram
verzadigd vet 13 gram
koolhydraten 5 gram
eiwit 33 gram
recall Wahid Vleeswaren bekijk hier