voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

SPAR op het werk

Bestel snel en makkelijk de zakelijke boodschappen voor op kantoor, zorginstellingen of kinderdagverblijven.  Vandaag besteld, vandaag geleverd! 


lees de voordelen

of maak een account aan
4 personen
gemiddeld
50 min.
hoofdgerecht
recepten Gehakt-cordon bleu

Gehakt-cordon bleu

ingredi├źnten

500 gram half-om-half gehakt

1 eetlepel gehaktkruiden

1 ei

paneermeel

1 eetlepel mosterd

4 plakjes achterhammen

4 plakjes jongbelegen kaas

2 eetlepels vloeibaar bakproduct


  • 1 Meng het gehakt met de gehaktkruiden, het ei en genoeg paneermeel voor een stevig gehakt. Vorm er 4 ballen van en duw ze tot grote platte schijven van 1,5 cm dik.
  • 2 Besmeer de gehaktschijven met een lik mosterd, beleg ze met een plak ham en eindig met een plak kaas. Houd de randen van het gehakt vrij.
  • 3 Vouw het gehakt dubbel en duw de randen goed op elkaar. Zet de cordon bleus minimaal een half uur afgedekt in de koelkast.
  • 4 Verhit het bakproduct en bak de cordon bleus om en om in circa 10 minuten gaar en bruin. Lekker met aardappels en broccoli.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 455 kcal
vet 33 gram
verzadigd vet 13 gram
koolhydraten 5 gram
eiwit 33 gram