SPAR plaatst cookies voor verschillende doeleinden. Wil je meer weten of je voorkeuren aanpassen kies dan voor lees meer. Ga door op de website om de cookies te accepteren. Lees meer
150 gram witte rijst
300 gram witte rijst
1 ui (grof gesneden)
1 eetlepel olie
1 eetlepel paprikapoeder
2 uien
1 eetlepel tomatenpuree
500 gram rundergehakt
125 gram runderbouillon (van tablet)
1 eetlepel paprikapoeder
2 groene paprika's
1 eetlepel tomatenpuree
1 theelepel bloem
250 milliliter runderbouillon
500 gram sperziebonen
1 rode peper
1 eetlepel olie
250 gram rundergehakt
1 rode paprika (grof gesneden)
1 theelepel bloem
250 gram sperziebonen (afgehaald)
bereiden
bereidingstip
Kook sperziebonen vooral niet te gaar. Proef daarom altijd even tijdens de bereiding. Ze mogen een beetje knapperig zijn, maar als ze piepen, kook of roerbak ze dan nog ietsje langer.
voedingswaarde (per 100 gram/ml)
energie | 655 kcal |
vet | 25 gram |
verzadigd vet | 9 gram |
koolhydraten | 71 gram |
eiwit | 33 gram |
VM10773