voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
8 personen
gemiddeld
15 min.
hoofdgerecht
Recepten Gele rijstsalade met taugé en pinda’s

Gele rijstsalade met taugé en pinda’s

ingrediënten

400 gram gele rijst

150 gram sugarsnaps

5 lente-/bosuitjes

200 gram taugé

1 bosje verse koriander

150 gram pinda’s

1 eetlepel witte wijnazijn

1 eetlepel limoensap

1 eetlepel gembersiroop

mespunt sambal

3 eetlepels zonnebloemolie


  • 1 Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat uitgespreid op een platte schaal helemaal afkoelen.
  • 2 Blancheer de sugarsnaps 1 minuut en giet ze onder koud stromend water af. Snijd ze in schuine dunne repen.
  • 3 Klop de dressing. Vermeng alle ingrediënten en de dressing met elkaar en serveer in een grote schaal.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 375 kcal
vet 16 gram
verzadigd vet 2 gram
koolhydraten 45 gram
eiwit 10 gram