online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

8 personen
gemiddeld
15 min.
hoofdgerecht
Recepten Gele rijstsalade met taugé en pinda’s

Gele rijstsalade met taugé en pinda’s

ingrediënten

400 gram gele rijst

150 gram sugarsnaps

5 lente-/bosuitjes

200 gram taugé

1 bosje verse koriander

150 gram pinda’s

1 eetlepel witte wijnazijn

1 eetlepel limoensap

1 eetlepel gembersiroop

mespunt sambal

3 eetlepels zonnebloemolie


  • 1 Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat uitgespreid op een platte schaal helemaal afkoelen.
  • 2 Blancheer de sugarsnaps 1 minuut en giet ze onder koud stromend water af. Snijd ze in schuine dunne repen.
  • 3 Klop de dressing. Vermeng alle ingrediënten en de dressing met elkaar en serveer in een grote schaal.


voedingswaarde

energie 375 kcal
vet 16 gram
verzadigd vet 2 gram
koolhydraten 45 gram
eiwit 10 gram