4 personen
eenvoudig
25 min.
hoofdgerecht
home recepten Gele viscurry met couscous

Gele viscurry met couscous

ingrediënten


25 min
4 personen
400 gram koolvisfilets

dit product is niet beschikbaar

200 gram tuinerwten

dit product is niet beschikbaar

400 milliliter kokosmelk

dit product is niet beschikbaar

70 gram gele currypasta

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels olie

dit product is niet beschikbaar

275 gram couscous

dit product is niet beschikbaar

1 courgette

dit product is niet beschikbaar

1 ui

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Snipper de ui. Snijd de courgette in blokjes.
  • 2 Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit intussen in een koekenpan de olie. Fruit de ui en de courgette 2 min.
  • 3 Schep de currypasta erdoor en bak 1 min. mee. Schenk de kokosmelk in de pan en breng tegen de kook aan. Voeg erwten toe, leg de vis erin en stoof op een lage stand in 10 min. gaar. Breng op smaak met zout en peper.
  • 4 Schep de couscous in 4 kommen. Verdeel de viscurry erover.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 636 kcal
vet 29 gram
verzadigd vet 17 gram
koolhydraten 62 gram
eiwit 27 gram
Terugroepactie | SPAR Slavink 2st